Din varukorg är tom

Till kassan

2021-04-14

Brinner du för frågor kring hälso- och sjukvård och dataskydd? Då är du kanske vår nya jurist

Rollen Den jurist vi söker kommer att jobba med övriga jurister vid Institutet för Medicinsk Rätt, vilka är specialister på…

Kategorier: 

Rollen

Den jurist vi söker kommer att jobba med övriga jurister vid Institutet för Medicinsk Rätt, vilka är specialister på medicinsk rätt. Våra jurister arbetar med utbildning, förlagsverksamhet och konsultuppdrag. Bland våra klienter finns såväl vårdbolag, regioner, kommuner, start-ups m.m.

Kunskaper och erfarenheter

Vi söker dig som har en juristexamen och något års yrkeserfarenhet. Du har arbetat självständigt inom relevanta områden på en advokatbyrå, företag, sjukhus eller liknande. Att du har ett särskilt intresse för medicinsk rätt är självklart och att du har arbetet inom området är fördelaktigt. Det behöver mycket goda kunskaper inom GDPR för tjänsten. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete på tillsynsmyndighet.

Egenskaper

Du är kundfokuserad med förmåga att skapa, bibehålla och utveckla goda relationer. Du är en god skribent och tycker om att tala inför andra. Som person är du driven, prestigelös, tydlig och ansvarstagande. Därtill har du en god pedagogisk förmåga och är en teamspelare som tycker om att samarbeta med och stötta andra med din specialistkunskap.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig möjlighet att tillsammans med engagerade kollegor arbeta med intressanta ärenden och frågor.

Kontakt

Om du har några frågor är du välkommen att maila oss på linnea.axen@imrab.se

Ansökan

Urvalet sker löpande och vi uppmanar dig därför att skicka in din ansökan – med cv, betyg och personligt brev – så snart som möjligt dock senast den 15 maj

E-postadressen för ansökan är linnea.axen@imrab.se

Välkommen med din ansökan!


 • Författare: Linnéa Axén
 • Publicerat: 2021-04-14 11:40
 • Dela artikel

Senaste inlägg


 • Institutet för Medicinsk Rätts julkalender 2021
  2021-12-02
 • Medicinrättsligt råd och stöd för dig!
  2021-11-24
 • Coronasmittad personal kan vara arbetsmiljöbrott
  2021-10-12
 • Nytt nummer ute av Svensk Medicinsk Rätt!
  2021-10-11
 • Medicinrättsliga seminariedagarna 2021
  2021-10-05

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå