Din varukorg är tom

Till kassan

2019-06-14

Tack för en fantastisk termin!

Under våren har vi genomfört en rad spännande utbildningar för både verksamhetschefer, medicinskt ansvarig sjuksköterska, personal på HVB och stödboende,…

Kategorier: 

Under våren har vi genomfört en rad spännande utbildningar för både verksamhetschefer, medicinskt ansvarig sjuksköterska, personal på HVB och stödboende, medicinska sekreterare, chefsöverläkare och många många många fler. Både i egen regi i våra utbildningslokaler och ute i Sverige bland era verksamheter. Allt från Skåne till Norrland. Vi tycker alltid att det är kul att få möta er och diskutera juridiska frågeställningar som kommer upp i er vardag. Vi har lärt oss efter alla år med juridiska utbildningar att många tycker att juridiken är svårmanövrerad. Man kan behöva karta och kompass som vägleder en genom lagstiftningen. Det är där som vi kommer in i bilden. Under våra utbildningar ger vi dig verktyg för att lätt kunna finna information om lagstiftningen i vår Medicinska Författningsbok och vi lyfter fall från verkligheten, för att göra det så konkret som möjligt för dig. Det är också vanligt att de där svaren som känns så självklara under kursen, inte känns lika självklara i vardagen. Då kan ni alltid kontakta oss via mejl eller telefon, så besvarar vi dina funderingar.

Självklart ser vi redan fram emot en fullspäckad höst med intressanta kurser för dig och din verksamhet. Vi har en mängd nya men också gamla favoriter som kommer gå av stapeln. Läs mer om detta i vår kurskatalog för hösten!

Ha en fin sommar!

Bästa hälsningar,
Institutet för Medicinsk Rätt


 • Författare: Linnéa Axén
 • Publicerat: 2019-06-14 08:56
 • Dela artikel

Senaste inlägg


 • Webbinarier: Juridiken som berör Corona
  2020-05-19
 • NYHET: Fler digitala utbildningar om Corona
  2020-05-14
 • Digital utbildning: Juridiken kring Corona
  2020-05-07
 • Svensk Medicinsk Rätt - Extranummer: Juridiken kring Corona
  2020-05-06
 • Debattartikel i Läkartidningen: Vem tar ansvar för att skydda den som utför vården?
  2020-03-23

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå