Din varukorg är tom

Till kassan

Hanteringen av Corona

Vi bevakar utvecklingen av Coronaviruset noggrant och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Detta innebär att vi i dagsläget fortsätter att genomföra våra kurser som planerat, men att vi kan komma att genomföra förändringar snabbt.

Vi ber dig som nyligen varit i ett högriskområde, eller varit i kontakt med någon som varit där, att vara uppmärksam på ditt hälsotillstånd. Allmänt vill vi uppmana alla våra kursdeltagare att vid minsta symtom stanna hemma. Din och andras hälsa kommer först.

För samtliga kurser som redan bokats in under våren erbjuder vi alternativa lösningar för den som inte, med anledning av Conronaviruset,  kan gå kursen. Du kan vara trygg med att vi givetivs kan erbjuda dig en möjlighet att gå en redan inbokad kurs vid ett senare tillfälle. Känner du dig osäker, kontakta oss på imrab@imrab.se så finner vi en lösning.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå