INTRESSERAD ATT FÅ DIN TEXT PUBLICERAD?

Vi söker dig som arbetar inom hälso- och sjukvården samt tandvården och vill berätta om ditt arbete eller yrkesliv i text. Vi söker berättelser från din vård-vardag, både positiva och negativa. Tanken bakom boken är att lyfta yrkesgruppens svåra och enorma arbete. Exempel: – Berättelser från ditt yrke – En specifik händelse som påverkat dig … Fortsätt läsa INTRESSERAD ATT FÅ DIN TEXT PUBLICERAD?

Vi söker dig som arbetar inom hälso- och sjukvården samt tandvården och vill berätta om ditt arbete eller yrkesliv i text. Vi söker berättelser från din vård-vardag, både positiva och negativa. Tanken bakom boken är att lyfta yrkesgruppens svåra och enorma arbete.

Exempel:
– Berättelser från ditt yrke
– En specifik händelse som påverkat dig
– Kärleken till ditt arbete
– Svårigheter inom ditt yrke
– Historien om varför du valde att arbete inom hälso, sjuk – och tandvården.

Texten behöver inte utformas på något speciellt sätt. Allt från novell, krönika, dikt och intervju är intressanta former. Vi är öppna för förslag.

Är du sugen på detta, men inte riktigt vet hur du ska formulera dig. Tveka inte att höra av dig. Tillsammans kan du och vår redaktör och kommunikatör Linnéa Axén komma fram till ett upplägg eller vinkel som passar dig. Alla historier är intressanta.

Känner du att detta låter intressant?
Kontakta linnea.axen@imrab.se för information och frågor.

Till alla nyheter...