Din varukorg är tom

Till kassan

2021-12-02

Institutet för Medicinsk Rätts julkalender 2021

Vi håller dig sällskap fram till jul. Enda fram till jul öppnas en ny lucka av Institutet för Medicinsk Rätts…

Kategorier: 

Vi håller dig sällskap fram till jul.

Enda fram till jul öppnas en ny lucka av Institutet för Medicinsk Rätts julkalender. Under dagarna kommer det vara allt från rabatter på utbildningar, böcker, juridisk support och Svensk Medicinsk Rätt. Även tävlingar och information om juridiken som berör hälso- och sjukvården.

Lucka 2…rabatterat pris på juridisk support. Supporttjänsten ger dig möjlighet att i din vardag få råd och stöd gällande juridiken. Vi har stor erfarenhet av hälso- och sjukvårdslagstiftningen, tandvårdslagstiftningen, arbetsmiljölagstiftningen samt socialtjänstlagen. Vi kan lagstiftningen som berör GDPR, MDR och digitala vårdgivare. Vi har bland annat supporttjänster för MAS/MAR, verksamhetschef och chefsöverläkare.

I support ingår:
– Råd och Stöd
Medicinrättslig författningsbok
– Tidskriften Svensk Medicinsk Rätt
– 20 % på utbildningar
– Riksmöten för MAS/MAR, verksamhetchefer och chefsöverläkare

NYHET!
Avgiften är 29 940 kr (ex.moms) för tolv (12) månader om du bokar 2021. Från och med 2022 kostar supporttjänsten 36000 kr (exkl.moms). Vid frågor eller funderingar kring supporttjänsten kontakta oss på imrab@imrab.se

Lucka 1: Du får kostnadsfri tillgång till den kortare utbildningen Medicinrättsliga skolan: Juridik och juridiskt ansvar som är den första delen i vår Medicinrättsliga skola. Utbildningen är helt digital och du får tillgång i 2 veckor. Priset för utbildningen är vanligen 495 kr (exkl.moms).

Klicka här

Om utbildningen: En lektion om rättsregler och rättskällor och om var och ens skyldighet att känna till följa de bestämmelser som reglerar de arbetsuppgifter man utför. Lektionen syftar till att ge en kort information om vad juridik är. Det rättsliga materialet och hur författningsbestämmelser ska kunna förstås för korrekt tillämpning.

Andra utbildningar i Medicinrättsliga skolan:
Medicinsk rätt
Vårdgivarens verksamhetsansvar
Verksamhetschefens ledningsansvar
Medicinskt yrkesansvar
Patientjournal och journalföring
Tystnadsplikt och sekretess
GDPR


 • Författare: Linnéa Axén
 • Publicerat: 2021-12-02 07:28
 • Dela artikel

Senaste inlägg


 • Institutet för Medicinsk Rätts julkalender 2021
  2021-12-02
 • Medicinrättsligt råd och stöd för dig!
  2021-11-24
 • Coronasmittad personal kan vara arbetsmiljöbrott
  2021-10-12
 • Nytt nummer ute av Svensk Medicinsk Rätt!
  2021-10-11
 • Medicinrättsliga seminariedagarna 2021
  2021-10-05

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå