Din varukorg är tom

Till kassan

Konsulting


Med 40 år i branschen
Vi är experter på medicinskt rätt
Vi kan och vill hjälpa dig!

Vi ger dig redskap för en trygg och säker verksamhet

Institutet för Medicinsk Rätt har mångårig erfarenhet och kan bistå i samtliga juridiska frågor som kan aktualiseras.  Vi erbjuder både enklare rådgivning i specifika juridiska frågor till stora komplexa konsultuppdrag.  Du som uppdragsgivare ska alltid känna att vi finns nära dig, och vi är måna om att anpassa vårt arbete efter era behov. Vi har mycket stor kunskap på området och kan därför erbjuda heltäckande lösningar. Från att upprätta korrekta ansvarsfördelningar, granska rutiner och arbetsprocesser till att bygga upp en verksamhet från grunden. Vi åtar oss även granskningsuppdrag för att säkerställa att verksamheten bedrivs i överensstämmelse med gällande lagstiftning inför en anmäld eller oanmäld myndighetsutövning.

Dataskydd

Eftersom vi är experter på hälso- och sjukvårdsrätt och tillämplig lagstiftning avseende dataskydd kan vi bistå ditt företag med heltäckande lösningar.  En uppskattad tjänst vi erbjuder är granskning av vårdgivares och andra aktörers informationssäkerhet och dataskydd.

Vi kan även vara dataskyddsombud vid er verksamhet och på så sätt säkerställa och kontrollera att ni behandlar personuppgifter enligt gällande lagar och praxis, så att ni följer GDPR, PDL och annan lagstiftning. Läs mer här 

Vi är inte bara med där det händer. Vi ser till att det händer.

Digitalisering och digitala vårdtjänster

Vi är entreprenörsdrivna och brinner för nytänkande. Därför älskar vi när vi får jobba med företag som utmanar – nya arbetssätt, digitala lösningar såsom appar, mätinstrument och andra medicintekniska produkter. Här är vi som bäst. Vi har stor erfarenhet av att hjälpa t.ex. sjukhus, digitala vårdgivare och start-ups, och säkerställa att deras produkt efterlever kraven. Här kan vi finnas med som ert juridiska stöd såväl vid produktframtagandet såsom i ett senare skede. Läs mer här 

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå