Din varukorg är tom

Till kassan

Konsulting


Med över 40 år i branschen.
Vi är experter på medicinskt rätt.
Vi kan och vill hjälpa dig!

Vi ger dig redskap för en trygg och säker verksamhet

Institutet för Medicinsk Rätt har mångårig erfarenhet och kan bistå i samtliga juridiska frågor som kan aktualiseras.  Vi erbjuder både enklare rådgivning i specifika juridiska frågor till stora komplexa konsultuppdrag.  Du som uppdragsgivare ska alltid känna att vi finns nära dig, och vi är måna om att anpassa vårt arbete efter era behov. Vi har mycket stor kunskap på området och kan därför erbjuda heltäckande lösningar. Från att upprätta korrekta ansvarsfördelningar, granska rutiner och arbetsprocesser till att bygga upp en verksamhet från grunden. Vi åtar oss även granskningsuppdrag för att säkerställa att verksamheten bedrivs i överensstämmelse med gällande lagstiftning inför en anmäld eller oanmäld myndighetsutövning.

Dataskydd

Eftersom vi är experter på hälso- och sjukvårdsrätt och tillämplig lagstiftning avseende dataskydd kan vi bistå ditt företag med heltäckande lösningar.  En uppskattad tjänst vi erbjuder är granskning av vårdgivares och andra aktörers informationssäkerhet och dataskydd.

Vi kan även vara dataskyddsombud vid er verksamhet och på så sätt säkerställa och kontrollera att ni behandlar personuppgifter enligt gällande lagar och praxis, så att ni följer GDPR, PDL och annan lagstiftning. Läs mer här 

Vi är inte bara med där det händer. Vi ser till att det händer.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå