Din varukorg är tom

Till kassan

2020-08-18

Nu är vi ännu mer digitala

 Covid-19 har påverkat och förändrat mycket för många. För oss har förändringar skett inom ramen för vår utbildningsverksamhet. Ett…

Kategorier: 

Covid-19 har påverkat och förändrat mycket för många. För oss har förändringar skett inom ramen för vår utbildningsverksamhet. Ett komplement till våra fysiska kurser är det nya digitala utbudet. Sedan tidigare har vi i vår tidning Svensk Medicinsk Rätt informerat om regelverket och bestämmelserna under rubriken Medicinrättsliga skolan. Vi öppnar nu dörrarna till Medicinrättsliga skolan i digital form. Du är varmt välkommen till lektionerna där du möter våra egna jurister, som lärare, med specialistkompetens och erfarenhet inom medicinsk rätt inklusive odontologisk rätt.

Medicinrättsliga skolans olika lektioner
Juridik och juridiskt ansvar
Medicinsk rätt 

Vårdgivarens verksamhetsansvar
Verksamhetschefens ledningsansvar
Medicinskt yrkesansvar
Patientjournal och journalföring
Tystnadsplikt och sekretess
GDPR

Nu finns också Verksamhetschefens ledningsansvar – grundkurs digitalt. Det är en digitaliserad förkortad grundkurs på 1 h 25 minuter om den författningsreglerade och för personal-, patient- och rättssäkerheten viktiga ledningsbefattningen verksamhetschef. Utbildningen bygger på vår fysiska kurs Verksamhetschefens ledningsansvar -grundkurs som är en Lipus-certifierad kurs som är mer fördjupad med diskussioner, övningsexempel och praktikfall. Under och efter den digitala utbildningen har du möjligheten att ställa frågor till kursledaren om innehållet.

Under höstterminen kommer även fler kostnadsfria webbinarier gå av stapeln! Håll ögonen öppna här


 • Författare: Linnéa Axén
 • Publicerat: 2020-08-18 09:00
 • Dela artikel

Senaste inlägg


 • Institutet för Medicinsk Rätts julkalender 2021
  2021-12-02
 • Medicinrättsligt råd och stöd för dig!
  2021-11-24
 • Coronasmittad personal kan vara arbetsmiljöbrott
  2021-10-12
 • Nytt nummer ute av Svensk Medicinsk Rätt!
  2021-10-11
 • Medicinrättsliga seminariedagarna 2021
  2021-10-05

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå