Din varukorg är tom

Till kassan

Supporttjänst


Vi är din juridiska expertis inom den medicinska rätten. Vår supporttjänst ger dig möjlighet att i din vardag få råd och stöd gällande juridiken. Vi har stor erfarenhet av hälso- och sjukvårds lagstiftningen, tandvårdslagstiftningen, arbetsmiljölagstiftningen samt socialtjänstlagen. Vi kan lagstiftningen som berör GDPR, MDR och digitala vårdgivare. Vi har bland annat supporttjänster för MAS/MAR, verksamhetschef och chefsöverläkare.

Läs om supporttjänsterna genom att klicka på länkarna nedan
Medicinrättslig support för MAS/MAR
Medicinrättslig support för verksamhetschef
Medicinrättslig support för chefsöverläkare
Medicinrättslig support för HVB/stödboende/LSS
Medicinrättslig support för dataskyddsombud  NYHET!

I supporten får du tillgång till Medicinrättslig litteratur i form av Medicinrättslig författningsbok samt tidskriften Svensk Medicinsk Rätt, vilket gör att du kan hålla dig uppdaterad om den medicinska rätten. Rabatterade priser gäller även på alla våra kurser.

I supporten ingår följande:
– Råd och Stöd
– Medicinsk författningsbok, som även finns tillgänglig online där du kan fritextsöka i hela boken om drygt 1400 sidor.
– Tidskriften Svensk Medicinsk Rätt

–  20 % på utbildningar
– Riksmöten för MAS/MAR, verksamhetchefer och chefsöverläkare NYHET!

Avgiften är 36000 kr (ex.moms) för tolv (12) månader. Vid frågor eller funderingar kring supporttjänsten kontakta oss på imrab@imrab.se

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå