Din varukorg är tom

Till kassan

2018-12-07

Verksamhetschefens ledningsansvar - praktisk tillämpning!

          NY KURS FÖR VERKSAMHETSCHEFER! Två-dagars seminarium för egenkontroll av personalsäker, patientsäker och rättssäker verksamhet under…

Kategorier: 

 

 

 

 

 

NY KURS FÖR VERKSAMHETSCHEFER!
Två-dagars seminarium för egenkontroll av personalsäker, patientsäker och rättssäker verksamhet under ledning av juridisk expertis med samtidigt tillfälle till enskild rådgivning. Som verksamhetschef har du kravet på dig att ”att se till att författningsbestämmelser och andra regler är kända och efterlevs samt meddela behövliga instruktioner och direktiv för verksamheten”. I sanning ett tufft krav. Under ett tvådagarsseminarium tillsammans med våra jurister får du tillfälle och möjlighet att med stöd av uppdaterade checklistor och sakkunnig hjälp säkerställa att du och dina medarbetare bedriver verksamheten i överensstämmelse med gällande författningar. Seminariet leds av IMR:s chefsjurist Ulf H Fröberg. Under seminariedagarna finns också juristerna Oskar Höllgren och Linnea Larsson på plats för att ge dig råd och stöd. Om du så vill i avskilt rum i sekretesskyddat samtal.

Kurstillfälle: 2-3 april 2019
Läs mer här! 


 • Författare: Linnéa Axén
 • Publicerat: 2018-12-07 14:18
 • Dela artikel

Senaste inlägg


 • Webbinarier: Juridiken som berör Corona
  2020-05-19
 • NYHET: Fler digitala utbildningar om Corona
  2020-05-14
 • Digital utbildning: Juridiken kring Corona
  2020-05-07
 • Svensk Medicinsk Rätt - Extranummer: Juridiken kring Corona
  2020-05-06
 • Debattartikel i Läkartidningen: Vem tar ansvar för att skydda den som utför vården?
  2020-03-23

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå