Din varukorg är tom

Till kassan

2019-11-05

Vi söker sommarnotarier till 2020

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som jurist, brinner du för hälso- och sjukvårdsrättsliga frågor, GDPR och…

Kategorier: 

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som jurist, brinner du för hälso- och sjukvårdsrättsliga frågor, GDPR och digital vård? Nu öppnar vi upp ansökningsperioden till våra notarieplatser inför sommaren 2020 i Stockholm.

 

Vilka är vi?

Institutet för Medicinsk Rätt AB, IMR, är en av Sveriges ledande konsult- och utbildningsföretag inom området medicinsk rätt. IMR erbjuder bl.a. kurser, seminarier, uppdragsutbildningar, konsulttjänster, Medicinrättslig litteratur och juridisk support för yrkesverksamma och företag inom vård och omsorg. Bland företagets kunder finns såväl sjukhus, vårdverksamheter, större företag och start-ups. IMR har kontor på Lidingö men även i Gamla Stan.

 

Vad kan vi erbjuda?

Rollen som sommarnotarie hos IMR löper på heltid under fyra veckor. Vi erbjuder dig ett spännande arbete på ett innovativt bolag där det alltid är full fart. Du kommer under dessa fyra veckor få en inblick i vår verksamhet genom att exempelvis få ta del av hur praktiskt arbete vid bolaget går till, bistå i research, stötta samt aktivt delta i det dagliga juridiska arbetet från början till slut. Under handledarskap från en av företagets jurister kommer vi ge dig teoretiska och praktiska verktyg för att komma in i arbetet så snabbt som möjligt.

 

Vem är du?

Du är kvalificerad att söka om du har avslutat minst fyra terminer på juristprogrammet. För att trivas i rollen som sommarnotarie behöver du, utöver ett brinnande intresse för juridik, eHälsa och medicinsk rätt, har egenskaper som noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Engagemang och en positiv attityd är också viktigt för att du ska passa i vårt team och få ut så mycket som möjligt av din tid hos oss.

 

Ansök genom att skicka in ditt CV, personliga brev samt betyg från juristlinjen till imrab@imrab.se. Vi vill att du i ditt personliga brev besvarar frågorna om vad som intresserar dig med en sommarnotarietjänst på IMR samt vad du kommer tillföra oss om du får tjänsten.

 

Sista ansökningsdag är den 10 januari 2020.


 • Författare: Linnéa Axén
 • Publicerat: 2019-11-05 11:21
 • Dela artikel

Senaste inlägg


 • Institutet för Medicinsk Rätts julkalender 2021
  2021-12-02
 • Medicinrättsligt råd och stöd för dig!
  2021-11-24
 • Coronasmittad personal kan vara arbetsmiljöbrott
  2021-10-12
 • Nytt nummer ute av Svensk Medicinsk Rätt!
  2021-10-11
 • Medicinrättsliga seminariedagarna 2021
  2021-10-05

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå