Din varukorg är tom

Till kassan

Om Institutet för Medicinsk Rätt

Ett företag med gedigen erfarenhet inom den medicinska rätten


Institutet för Medicinsk Rätt (IMR) har sedan 1980 varit den främsta informations- och utbildningsföretagen inom medicinsk rätt i Sverige. Vi erbjuder expertis för att möta de komplexa behoven inom den medicinska juridiken. Verksamheten, ledd av chefsjurist Ulf H. Fröberg, IMR:s grundare och VD, utgår från lokalerna i Gamla stan i Stockholm och sträcker sig över hela landet. Följande affärsområden utgör kärnan i Institutet för Medicinsk Rätts omfattande verksamhet:

Utbildning

Vi bedriver årligen över hundra utbildningstillfällen som riktar sig till olika yrkeskategorier inom hälso- och sjukvårdslagstiftningen, tandvårdslagstiftningen, socialtjänstlagstiftningen och juridiken kring GDPR och digital vård. Målet med utbildningsverksamheten är att förmedla praktiskt användbar information, både på individnivå och för den organisation man representerar. IMR erbjuder även skräddarsydda uppdragsutbildningar på beställarens hemmaplan för att möta specifika önskemål och behov.

Konsulting
Vi tillhandahåller rådgivningstjänster för yrkesverksamma och ledningsansvariga inom offentlig och privat hälso- och sjukvård, tandvård och socialtjänst. Från enklare rådgivning i specifika juridiska frågor till större och mer komplexa konsultuppdrag, IMR stödjer olika nivåer av verksamhet. Abonnenter får tillgång till medicinrättslig support genom enklare juridisk konsultation via e-post eller telefon, Medicinsk författningsbok och en prenumeration på den välrenommerade tidskriften Svensk Medicinsk Rätt.

Förlag
Vi driver en omfattande förlagsverksamhet med egen utgivning av medicinrättslig litteratur. Här ingår också tidskriften Svensk Medicinsk Rätt, den enda oberoende tidskriften i Sverige som bevakar och rapporterar om den medicinsk rätt, skyldigheter och rättigheter för huvudmän, personal, patienter och anhöriga.

 

Vill du veta mer?

Kontakta oss så kan vi berätta mer om vad vi kan erbjuda dig och din verksamhet.
Skriv i kontaktformuläret nedan eller mejla oss på imrab@imrab.se.

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer så snart vi kan.

Postadress

Box 1276
181 24 LIDINGÖ

Utbildningslokaler

Munkbrogatan 4 (Gamla Stan)
111 27 Stockholm

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå